AUTOR

Vaig néixer l’últim dia de primavera de 1963, just el dia que a Roma la fumata blanca anunciava que ja teníem Papa: Pau VI.

Els meus pares pensaven posar-me Pere, però molt beats ells i després d’acabar el santoral amb els noms compostos dels meus 7 germans que em van precedir, no se’ls va ocórrer res més que batejar-me amb el nom de Pere Pau.

Vaig rebre una intensa ensenyança humanista al Liceu Italià de Barcelona; un programa educatiu que ara admiro com a mestre i psicòleg escolar, però que vaig odiar mentre vaig ser estudiant. Durant aquells anys em van tornar a batejar, aquest cop Pier Paolo.

Als 14 anys vaig anar a comissaria… a fer-me el DNI i la sorpresa va ser encara més gran quan vaig descobrir el meu veritable nom: Pedro Pablo!

D’esperit rebel, crític i sensible, m’he enfortit amb algunes patacades que m’ha tocat viure. Sempre optimista, escric gairebé sempre que puc i estic bé. Em falta perdre la por a ser llegit i per això guardo al calaix un munt de relats breus, poesies i algunes històries novel·lades.

Tinc dos fills amb noms ben normals, Ferran i Marta, que són els meus motors a reacció i m’acompanyo sovint de records, de Paris Texas, de Dersú Uzala, de Rousseau, del desert d’Atacama, de la Divina Commedia, d’Imagine… i de les cançons de Franco Battiatto.
Com ell encara busco el centre de gravetat permanent que no em faci canviar.

autor001

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15