WINSTON

Winston Smith, el protagonista de la novel·la “Nineteen eighty-four” de George Orwell, treballa al Miniver reescrivint la història i eliminant sistemàticament tots els registres de les nopersones.
Però l’anhel de llibertat el portarà a creure que és possible vèncer les PORS pròpies i… escapar!

Winston – Nineteen eighty-four és un joc solitari on hauràs de recórrer el camí des del Miniver (Minitru) fins al País Daurat (Golden Country) abans no acabin les rondes de joc.

L’autor, Perepau Llistosella, s’ha inspirat en una de les més grans obres literàries del segle XX, Mil nou-cents vuitanta-quatre, de George Orwell.
Si encara no l’has llegida, corre a la biblioteca o a la
llibreria i després juga a ser en Winston!

DISPONIBLE A LA TARDOR 2024

Winston Smith, el protagonista de la novela “Nineteen eighty-four” de George Orwell, trabaja en el Miniver reescribiendo la historia y eliminando sistemáticamente todos los registros de las nopersonas. Pero el anhelo de libertad lo llevará a creer que es posible vencer los MIEDOS propios y… ¡escapar!

Winston Nineteen eighty-four es un juego solitario donde deberás recorrer el camino desde el Miniver (Minitru) hasta el País Dorado (Golden Country) antes de que acaben las rondas de juego.

El autor, Perepau Llistosella, se ha inspirado en una de las más grandes obras literarias del siglo XX, Mil novecientos ochenta y cuatro, de George Orwell. Si aún no la has leído, ¡corre a la biblioteca o a la librería y luego juega a ser Winston!

DISPONIBLE EN OTOÑO 2024